Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effects of heat treatment and homogenization on milk fat globules and proteins in whipping creams
 
 
Titel: Effects of heat treatment and homogenization on milk fat globules and proteins in whipping creams
Auteur: Matsumiya, Kentaro
Horiguchi, Sanae
Kosugi, Tatsuya
Mutoh, Taka-Aki
Nambu, Yuko
Nishimura, Kimio
Matsumura, Yasuki
Verschenen in: Food structure
Paginering: Jaargang 12 (2017) nr. C pagina's 94-102
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland