Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Prediction of beef freshness attributes using reflectance spectroscopy
 
 
Titel: Prediction of beef freshness attributes using reflectance spectroscopy
Auteur: Choi, Chang-Hyun
Lee, Dae-Hyun
Kim, Yong-Joo
Kim, Byung-Sam
Kim, Jong-Hun
Verschenen in: Engineering in agriculture, environment and food
Paginering: Jaargang 10 (2017) nr. 4 pagina's 243-248
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Asian Agricultural and Biological Engineering Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland