Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and chemical characterization of water kefir: An innovative source of potential probiotics for bee nutrition
 
 
Titel: Microbiological and chemical characterization of water kefir: An innovative source of potential probiotics for bee nutrition
Auteur: Rodríguez, María A.
Fernández, Leticia A.
Díaz, Marina L.
Pérez, Mónica
Corona, Miguel
Reynaldi, Francisco J.
Verschenen in: Revista Argentina de microbiologia
Paginering: Jaargang 55 () nr. 2 pagina's 176-180
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Asociación Argentina de Microbiología
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland