|
Lactobacillus pentosus ABHEAU-05: An in vitro digestion resistant lactic acid bacterium isolated from a traditional fermented Mexican beverage |
|
|
|
Titel: |
Lactobacillus pentosus ABHEAU-05: An in vitro digestion resistant lactic acid bacterium isolated from a traditional fermented Mexican beverage |
Auteur: |
Escobar-Ramírez, Meyli Claudia Jaimez-Ordaz, Judith Escorza-Iglesias, Valeria Abril Rodríguez-Serrano, Gabriela Mariana Contreras-López, Elizabeth Ramírez-Godínez, Juan Castañeda-Ovando, Araceli Morales-Estrada, Aurea Itzel Felix-Reyes, Nancy González-Olivares, Luis Guillermo |
Verschenen in: |
Revista Argentina de microbiologia |
Paginering: |
Jaargang 52 () nr. 4 pagina's 305-314 |
Jaar: |
2020 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Asociación Argentina de Microbiología |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|