Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Total phenolic, flavonoid content, and antioxidant activity of flour, noodles, and steamed bread made from different colored wheat grains by three milling methods
 
 
Titel: Total phenolic, flavonoid content, and antioxidant activity of flour, noodles, and steamed bread made from different colored wheat grains by three milling methods
Auteur: Li, Yaoguang
Ma, Dongyun
Sun, Dexiang
Wang, Chenyang
Zhang, Jian
Xie, Yingxin
Guo, Tiancai
Verschenen in: The crop journal
Paginering: Jaargang 3 (2015) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Crop Science Society of China and Institute of Crop Science, CAAS
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland