Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  The influence of various carbon sources on the composition of amino acids of Drechslera australiense causing ‘fruit rot’ of tomato 1) 1) Part of senior author’s D. Phil. Thesis (1968), approved by the University of Allahabad, India.
 
 
Titel: The influence of various carbon sources on the composition of amino acids of Drechslera australiense causing ‘fruit rot’ of tomato 1) 1) Part of senior author’s D. Phil. Thesis (1968), approved by the University of Allahabad, India.
Auteur: Kapoor, I.J.
Tandon, R.N.
Verschenen in: Biochemie und Physiologie der Pflanzen
Paginering: Jaargang 161 (1970) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1970
Inhoud:
Uitgever: Elsevier GmbH
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland