Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 28 gevonden artikelen
 
 
  A Possible Mechanism for Thermal Texturization of Soybean Protein
 
 
Titel: A Possible Mechanism for Thermal Texturization of Soybean Protein
Auteur: Burgess, L.D
Stanley, D.W
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 9 (1976) nr. 4 pagina's 4 p.
Jaar: 1976
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland