Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Determination of the Available Carbohydrate Content of Carbohydrate-reduced and Corresponding Non-reduced Foods
 
 
Titel: Determination of the Available Carbohydrate Content of Carbohydrate-reduced and Corresponding Non-reduced Foods
Auteur: Korsrud, G.O
Trick, K.D
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 9 (1976) nr. 2 pagina's 3 p.
Jaar: 1976
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland