Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Recovery of Clostridium perfringens, Staphylococcus aureus and Molds From Foods By The Stomacher: Effect of Fat Content, Surfactant Concentration, and Blending Time
 
 
Titel: Recovery of Clostridium perfringens, Staphylococcus aureus and Molds From Foods By The Stomacher: Effect of Fat Content, Surfactant Concentration, and Blending Time
Auteur: Sharpe, A.N
Harshman, G.C
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 9 (1976) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 1976
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland