Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH, Salt and Nitrite in Heat Processed Meat on Destruction and Out-growth of P.A. 3679
 
 
Titel: Effect of pH, Salt and Nitrite in Heat Processed Meat on Destruction and Out-growth of P.A. 3679
Auteur: Nordin, H.R.
Burke, T.
Webb, G.
Rubin, L.J.
van Binnendyk, D.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 8 (1975) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 1975
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland