Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Physical Properties and Storage Stability of Milk-based Puddings Made with Various Starches and Stabilizers
 
 
Titel: Physical Properties and Storage Stability of Milk-based Puddings Made with Various Starches and Stabilizers
Auteur: Emmons, D.B.
Beckett, D.C.
Larmond, Elizabeth
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 5 (1972) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 1972
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland