Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 127 gevonden artikelen
 
 
  Proximate Analysis, Isolation and Identification of Flavor Components from Raw and Cooked Shrimp Waste
 
 
Titel: Proximate Analysis, Isolation and Identification of Flavor Components from Raw and Cooked Shrimp Waste
Auteur: Mandeville, S.
Yaylayan, V.
Simpson, B.K.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 24 (1991) nr. 5 pagina's 1 p.
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 127 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland