Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Hard-To-Cook Defect in Black Beans — Peroxidase Characterization and Effect of Heat Pretreatment and Storage Conditions on Enzyme Inactivation
 
 
Titel: Hard-To-Cook Defect in Black Beans — Peroxidase Characterization and Effect of Heat Pretreatment and Storage Conditions on Enzyme Inactivation
Auteur: Rivera, J.A.
Hohlberg, A.I.
Aguilera, J.M.
Plhak, L.C.
Stanley, D.W.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 22 (1989) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland