Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Methods of Cooking on Free and Total Purine Bases in Meat and Fish
 
 
Titel: Effect of Methods of Cooking on Free and Total Purine Bases in Meat and Fish
Auteur: Brulé, D.
Sarwar, G.
Savoie, L.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 22 (1989) nr. 3 pagina's 4 p.
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland