Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 140 gevonden artikelen
 
 
  Hard-to-Cook Defect in Black Beans — Effect of Pretreatment and Storage Condition on Extractable Phenols and Peroxidase Activity
 
 
Titel: Hard-to-Cook Defect in Black Beans — Effect of Pretreatment and Storage Condition on Extractable Phenols and Peroxidase Activity
Auteur: Plhak, L.C.
Stanley, D.W.
Hohlberg, A.I.
Aguilera, J.M.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 20 (1987) nr. 5 pagina's 5 p.
Jaar: 1987
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 140 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland