Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 56 gevonden artikelen
 
 
  The Hexanal Content as an Indicator of Oxidative Stability and Flavour Acceptability in Cooked Ground Pork
 
 
Titel: The Hexanal Content as an Indicator of Oxidative Stability and Flavour Acceptability in Cooked Ground Pork
Auteur: Shahidi, F.
Yun, J.
Rubin, L.J.
Wood, D.F.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 20 (1987) nr. 2 pagina's 3 p.
Jaar: 1987
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland