Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 45 gevonden artikelen
 
 
  The Suitability of Various Canadian Wheats for Steamed Bread and Noodle Processing for the People's Republic of China 1
 
 
Titel: The Suitability of Various Canadian Wheats for Steamed Bread and Noodle Processing for the People's Republic of China 1
Auteur: Preston, K.R.
Matsuo, R.R.
Dexter, J.E.
Tweed, A.R.
Kilborn, R.H.
Tully, D.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 19 (1986) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 1986
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland