Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Preparation, Composition and Functional Properties of Oat Protein Isolates 1 1 Contribution No. 509. Food Research Institute, Agriculture Canada.
 
 
Titel: Preparation, Composition and Functional Properties of Oat Protein Isolates 1 1 Contribution No. 509. Food Research Institute, Agriculture Canada.
Auteur: Yung Ma, Ching
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 16 (1983) nr. 3 pagina's 5 p.
Jaar: 1983
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland