Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Texture-Structure Relationships in Textured Soy Protein. V. Influence of pH and Protein Acylation on Extrusion Texturization
 
 
Titel: Texture-Structure Relationships in Textured Soy Protein. V. Influence of pH and Protein Acylation on Extrusion Texturization
Auteur: Simonsky, R.W.
Stanley, D.W.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 15 (1982) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 1982
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland