Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and sensory evaluation of partially prepared Swedish meat balls stored in latent temperature zone (−2°C to 0°C)
 
 
Titel: Microbiological and sensory evaluation of partially prepared Swedish meat balls stored in latent temperature zone (−2°C to 0°C)
Auteur: Powers, J.M.
Collins-Thompson, D.L.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 15 (1982) nr. 4 pagina's 3 p.
Jaar: 1982
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland