Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 163 gevonden artikelen
 
 
  A New Enzymatic Method for the Determination of Vitamin C (Ascorbic Acid) in Foodstuffs
 
 
Titel: A New Enzymatic Method for the Determination of Vitamin C (Ascorbic Acid) in Foodstuffs
Auteur: Lee, K.
Henniger, G.
Boutler, H.O.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 15 (1982) nr. 3 pagina's nvt p.
Jaar: 1982
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 163 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland