Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 147 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of Steric Parameters to Functionality of Food Proteins. I. Prediction Program of Secondary Structure from Sequence of Proteins According to the Method of Chou and Fasman
 
 
Titel: Contribution of Steric Parameters to Functionality of Food Proteins. I. Prediction Program of Secondary Structure from Sequence of Proteins According to the Method of Chou and Fasman
Auteur: Pham, A-M.
Nakai, S.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 14 (1981) nr. 3 pagina's 1 p.
Jaar: 1981
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 147 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland