Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Some Physico-chemical ‘Constants’ of Various Meats for Optimum Sausage Formulation
 
 
Titel: Some Physico-chemical ‘Constants’ of Various Meats for Optimum Sausage Formulation
Auteur: Porteous, J.D.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 12 (1979) nr. 3 pagina's 4 p.
Jaar: 1979
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland