Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Etude de la Réhydratation des Fibres de Protéines Contenant de F Alginate comme Agent Texturisant * * Ce travail a été rendu possible grâce à une subvention du Conseil des recherches et services agricoles du Québec et du Conseil National de recherches.
 
 
Titel: Etude de la Réhydratation des Fibres de Protéines Contenant de F Alginate comme Agent Texturisant * * Ce travail a été rendu possible grâce à une subvention du Conseil des recherches et services agricoles du Québec et du Conseil National de recherches.
Auteur: Pommier, S.
Castaigne, F.
Simard, C.
Boulet, M.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 12 (1979) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 1979
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland