Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Measuring the Texture of Cooked Spaghetti. 1. Sensory and Instrumental Evaluation of Firmness
 
 
Titel: Measuring the Texture of Cooked Spaghetti. 1. Sensory and Instrumental Evaluation of Firmness
Auteur: Voisey, Peter W.
Larmond, Elizabeth
Wasik, R.J.
Verschenen in: Canadian Institute of Food Science and Technology journal
Paginering: Jaargang 11 (1978) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 1978
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland