Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Decoding the mechanism of flavor improvement mediated by inoculated starter cultures in low-salt HuangYuXiang: From lipids to volatile flavor compounds
 
 
Titel: Decoding the mechanism of flavor improvement mediated by inoculated starter cultures in low-salt HuangYuXiang: From lipids to volatile flavor compounds
Auteur: Wang, Ji
Nie, Chengzhen
Yang, Wei
Wang, Xu-Song
Zhou, Da-Yong
Huang, Xu-Hui
Qin, Lei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland