Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 356 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Type II sourdough fermentation as a strategy to improve the nutritional profile of kale-enriched wheat flour wheat flour and semolina flatbreads
 
 
Titel: Type II sourdough fermentation as a strategy to improve the nutritional profile of kale-enriched wheat flour wheat flour and semolina flatbreads
Auteur: Mancini, Leonardo
Farooq, Muhammad
Apa, Carmen Aurora
Bleve, Gianluca
Celano, Giuseppe
Calabrese, Francesco Maria
De Angelis, Maria
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 356 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland