Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 349 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Thermal behavior and flavor adsorption mechanisms of micro-nano particles containing the key volatile organic compounds from roasted ducks: Insights from structural properties and molecular interactions
 
 
Titel: Thermal behavior and flavor adsorption mechanisms of micro-nano particles containing the key volatile organic compounds from roasted ducks: Insights from structural properties and molecular interactions
Auteur: Gao, Ziwu
Zhang, Dequan
Liu, Linggao
Chang, Cheng
He, Jinhua
Fang, Fei
Wang, Zhenyu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 349 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland