Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 338 van 373 gevonden artikelen
 
 
  The effects of temperature on the nutritional quality of crayfish (Procambarus clarkii) were analyzed by combining transcriptome, metabolome and intestinal microbiota
 
 
Titel: The effects of temperature on the nutritional quality of crayfish (Procambarus clarkii) were analyzed by combining transcriptome, metabolome and intestinal microbiota
Auteur: Li, Ruichun
Qian, Wenqi
Huang, Li
Bai, Shuyan
Li, Chenhui
Du, Ningning
Cheng, Long
Xiu, Lei
Yu, Linhai
Guan, Tao
Li, Jian
Chen, Shilong
Qin, Dongli
Gao, Lei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 338 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland