Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 308 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Soybean protein isolate hydrolysate addition during fermentation of soybean meal with Aspergillus oryzae enhances the release of umami components in subsequent hydrolysis process
 
 
Titel: Soybean protein isolate hydrolysate addition during fermentation of soybean meal with Aspergillus oryzae enhances the release of umami components in subsequent hydrolysis process
Auteur: Mu, Yihan
Kang, Hui
Song, Xueying
Cao, Chenchen
Sun-Waterhouse, Dongxiao
Waterhouse, Geoffrey I.N.
Zhao, Mouming
Su, Guowan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 308 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland