Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 294 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Rheological behavior and oral tribological of high-protein and low-fat yogurt prepared from engineered yeast protein microparticles
 
 
Titel: Rheological behavior and oral tribological of high-protein and low-fat yogurt prepared from engineered yeast protein microparticles
Auteur: Liu, Yang
Wu, Yaokang
Lv, Xueqin
Li, Ku
Xiong, Jian
Liu, Xiao
Li, Jianghua
Liu, Long
Du, Guocheng
Chen, Jian
Liu, Yanfeng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 294 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland