Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 255 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical characteristics, flavor profile, and microbial community of commercial traditional fermented chili pepper in Guizhou (Zao pepper)
 
 
Titel: Physicochemical characteristics, flavor profile, and microbial community of commercial traditional fermented chili pepper in Guizhou (Zao pepper)
Auteur: Zhang, Xijuan
Gao, Pei
Jiang, Qixing
Wu, Yongjun
Yang, Shuhan
Zhang, Xiaojing
Cao, Rui
Wang, Jing
Jiang, Min
Liu, Shaoquan
Yu, Peipei
Yang, Fang
Xia, Wenshui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 255 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland