Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 253 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and sensory properties of dry-fermented sausages as influenced by the surface inoculation with non-traditional molds
 
 
Titel: Physicochemical and sensory properties of dry-fermented sausages as influenced by the surface inoculation with non-traditional molds
Auteur: Martín-Miguélez, José María
Delgado, Josué
Ruiz-Carrascal, Jorge
Olegario, Lary Souza
González-Mohino, Alberto
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 253 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland