Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 373 gevonden artikelen
 
 
  ATR-FTIR, DSC, GC–MS of garlic (Allium sativum), parsley (Petroselinum crispum), and thyme (Thymus vulgaris) essential oils and their synergistic effects on antioxidant and antimicrobial properties
 
 
Titel: ATR-FTIR, DSC, GC–MS of garlic (Allium sativum), parsley (Petroselinum crispum), and thyme (Thymus vulgaris) essential oils and their synergistic effects on antioxidant and antimicrobial properties
Auteur: Kobacy, Walaa
Gong, Xiaomin
Elshamandy, Naglaa K.F.
Zahran, Hamdy A.
Osman, Ahmed I.
Rashwan, Ahmed K.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland