Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 187 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Integration of human sensory evaluation, intelligent E-tongue/E-nose systems, microbiomics, and metabolomics to comprehensively analyze flavor characteristics and dietary improvement mechanisms of processed Buddha's hand fruit
 
 
Titel: Integration of human sensory evaluation, intelligent E-tongue/E-nose systems, microbiomics, and metabolomics to comprehensively analyze flavor characteristics and dietary improvement mechanisms of processed Buddha's hand fruit
Auteur: Ding, Zi-Xuan
Chen, Yue-Hua
Zhang, Jia-Nuo
Wang, Wen-Yu
Zhang, Xin-Ru
Sun, Rui-Bo
Zhang, Hui
Xie, Ming
Song, Hui-Peng
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 187 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland