Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 181 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Insight into quality features of bread from optimized wheat-chickpea dough: from macroscopic to molecular properties
 
 
Titel: Insight into quality features of bread from optimized wheat-chickpea dough: from macroscopic to molecular properties
Auteur: Parenti, Ottavia
Chiodetti, Miriam
Guerrini, Lorenzo
Marti, Alessandra
Carini, Eleonora
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 181 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland