Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 141 van 373 gevonden artikelen
 
 
  From preparation to application: Mushroom-derived chitosan in wine-making exerts microbial suppression and triggers transcriptomic response of Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: From preparation to application: Mushroom-derived chitosan in wine-making exerts microbial suppression and triggers transcriptomic response of Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Sun, Shuyang
Wang, Chengke
Tang, Weixiang
Cao, Yaxin
Zhang, Yanfang
Du, Chao
Jiang, Wenguang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 141 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland