Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 121 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the technological quality of breads with gluten-free sourdough: application of lactic acid bacteria and yeast as lyophilized starters
 
 
Titel: Enhancing the technological quality of breads with gluten-free sourdough: application of lactic acid bacteria and yeast as lyophilized starters
Auteur: López, María Soledad
Sciarini, Lorena Susana
Pérez, Gabriela Teresa
Salvucci, Emiliano J.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 121 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland