Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 114 van 373 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulated black rice anthocyanins by mildly heat-induced egg yolk immunoglobulin and fucoidan with electrostatic interaction to enhance stability and delay the oxidation of yak meat
 
 
Titel: Encapsulated black rice anthocyanins by mildly heat-induced egg yolk immunoglobulin and fucoidan with electrostatic interaction to enhance stability and delay the oxidation of yak meat
Auteur: Li, Xuepeng
Li, Fuyao
Zeng, Yu
Zhang, Hong
Lv, Xuepeng
Tang, Yiwei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 114 van 373 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland