Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Integrating the transcriptome and lipidome to identify the key genes regulating meat quality and lipidic flavor precursors in yak
 
 
Titel: Integrating the transcriptome and lipidome to identify the key genes regulating meat quality and lipidic flavor precursors in yak
Auteur: Wang, Xiangyan
Qi, Youpeng
Luo, Zhihao
Zhang, Meixian
Cui, Changze
Chen, Shaopeng
Jiao, Chenyue
Li, Shaobin
Liu, Xiu
Zhao, FangFang
Zhao, Zhidong
Wang, Jiqing
Shi, Bingang
Hu, Jiang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 70 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland