Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Flavor enhancement of soy protein isolate hydrolysates through the Maillard reaction and identification of saltiness-enhancing peptides
 
 
Titel: Flavor enhancement of soy protein isolate hydrolysates through the Maillard reaction and identification of saltiness-enhancing peptides
Auteur: Yi, Hongbo
Li, Jun
Wang, Peng
Wang, Shengnan
Guo, Xiaofei
Zhu, Danshi
Liu, He
Zhang, Na
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland