Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of volatile flavor profiles and quantitative assessment of key physicochemical indicators for fermented bean curd using GC-IMS, E-nose and multi-channel colorimetric sensor array combined with chemometrics
 
 
Titel: Characterization of volatile flavor profiles and quantitative assessment of key physicochemical indicators for fermented bean curd using GC-IMS, E-nose and multi-channel colorimetric sensor array combined with chemometrics
Auteur: Zhang, Xiaorui
Huang, Xingyi
Dai, Chunxia
Tian, Xiaoyu
Wang, Chengquan
Ren, Yi
Wang, Li
Yu, Shanshan
Aheto, Joshua Harrington
Chang, Xianhui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland