Details van artikel 218 van 220 gevonden artikelen
Valorization of Spondias bahiensis waste: Ultrasound-assisted extraction, in vitro phenolics bioaccessibility, and effect on the stability of lipid-protein oxidation in pre-cooked goat meatballs
Titel:
Valorization of Spondias bahiensis waste: Ultrasound-assisted extraction, in vitro phenolics bioaccessibility, and effect on the stability of lipid-protein oxidation in pre-cooked goat meatballs
Auteur:
da Silva Ferreira, Valquíria Cardoso de Santana Neto, Deocleciano Cassiano Fernandes Santos, Miriane Moreira da Silva, Anna Júllia Bezerra de Azevedo Moura, Gleyce Swellen Santos Ribeiro, José Evangelista Lima, Marcos dos Santos Magnani, Marciane Silva, Fábio Anderson Pereira da
Verschenen in:
Food bioscience
Paginering:
Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar:
2025
Inhoud:
Uitgever:
Elsevier Ltd
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 218 van 220 gevonden artikelen