Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 200 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Tailoring the physicochemical and delivery properties of emulsions through glycation modification of casein with oligosaccharide: Effect of reaction time and casein/oligosaccharide mass ratio
 
 
Titel: Tailoring the physicochemical and delivery properties of emulsions through glycation modification of casein with oligosaccharide: Effect of reaction time and casein/oligosaccharide mass ratio
Auteur: Ke, Chuxin
Yan, Tingsheng
Dudu, Olayemi Eyituoyo
Wang, Yiye
Liu, Peizhu
Li, Yan
Xu, Luodi
Cheng, Jinju
Yu, Dianyu
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 200 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland