Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 190 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Spoilage mechanism and preservation technologies on the quality of salmon: An overview
 
 
Titel: Spoilage mechanism and preservation technologies on the quality of salmon: An overview
Auteur: Cheng, Yongfa
Li, Yongyong
Yang, Huicheng
Wu, Liqing
Dong, Zheyun
Lou, Yongjiang
Fu, Shiqian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 190 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland