Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 184 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Rheological, hygroscopic, and bioactive properties of prebiotic dextran from Limosilactobacillus fermentum CFW6: Optimization and application as a texture enhancer in soy and ragi milk
 
 
Titel: Rheological, hygroscopic, and bioactive properties of prebiotic dextran from Limosilactobacillus fermentum CFW6: Optimization and application as a texture enhancer in soy and ragi milk
Auteur: Mete, Megha
Ojha, Amiya
Bhattacharjee, Hriddhi
Das, Deeplina
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 184 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland