Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 175 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of K-carrageenan /polylactic acid nanofiber membranes encapsulating Vitamin C/ Hydroxypropyl-beta-cyclodextrin inclusion complexes by electrostatic spinning for blueberry preservation
 
 
Titel: Preparation of K-carrageenan /polylactic acid nanofiber membranes encapsulating Vitamin C/ Hydroxypropyl-beta-cyclodextrin inclusion complexes by electrostatic spinning for blueberry preservation
Auteur: Bai, Lingling
Wu, Yurui
Xu, Huijin
Yang, Jiyuan
Lu, Yiting
Yang, Wenge
Hu, Yonghong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 175 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland