Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 159 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Optimizing single and co-culture soymilk fermentation using weissella probiotics for improved nutritional and sensory quality
 
 
Titel: Optimizing single and co-culture soymilk fermentation using weissella probiotics for improved nutritional and sensory quality
Auteur: Arpitha, S.R.
Sasi, Minnu
Kumar, Sandeep
Yeasin, Md
Harun, Mohd
Sethi, Shruti
Kumari, Sweta
Lata,
Amirtham, D.
Sachdev, Archana
Dahuja, Anil
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 159 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland