Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 149 van 220 gevonden artikelen
 
 
  Microbial communities and volatile compounds in Dushan Xiasuan: a traditional Chinese fermented shrimp sour paste
 
 
Titel: Microbial communities and volatile compounds in Dushan Xiasuan: a traditional Chinese fermented shrimp sour paste
Auteur: Wang, Chan
Xie, Wei
Xiong, Shaoying
Ma, Juan
Zhang, Zhendong
Yang, Yong
Zhan, Jie
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 149 van 220 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland