Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 436 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive characterization of aroma profiles and key aroma compounds in five yeast extracts using sensomics approach and convolutional neural network
 
 
Titel: Comprehensive characterization of aroma profiles and key aroma compounds in five yeast extracts using sensomics approach and convolutional neural network
Auteur: Wu, Dan
Chen, Jieling
Zhang, Xiao
Xiong, Jian
Li, Pei
Zhang, Yan
Huang, Qilin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 436 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland